Η ομάδα μας

                                               Ταρραίος | δισκογραφία/μουσική ιδιοκτησία 

       Η Ταρραίος μετράει σχεδόν 6 μήνες και ονομάστηκε έτσι μιας και στην Αρχαία Κρήτη αυτή ήταν η ονομασία του Θεού της μουσικής, Απόλλωνα.
       Η εταιρία λειτουργεί κυρίως ως ένα διαδικτυακό δισκοπωλείο και ως ένας διαδικτυακός φορέας κατοχύρωσης και διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων οποιασδήποτε οπτικοακουστικής ιδιοκτησίας.
       Με βασικό αντικείμενο την online αγορά αναλαμβάνει την προώθηση, την διαφήμιση και τέλος την πώληση των δημιουργημάτων στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας.
   Πιο αναλυτικά…
       Γνωρίζοντας ότι δεν προβλέπεται τυπική διαδικασία στην ελληνική νομοθεσία για την κατοχύρωση του πνευματικού έργου και ο,τι η πνευματική ιδιοκτησία κατοχυρώνεται μόνο με την δημοσίευσής της, μας δημιουργήθηκε η ανάγκη ίδρυσης ενός τέτοιου φορέα.
      Έτσι,κύριοι σκοποί της εταιρίας είναι η προστασία και η διαχείριση των δικαιωμάτων της πνευματικής ιδιοκτησίας των συμβαλλομένων με την εταιρία, δημιουργών ή δικαιούχων μουσικών έργων καθώς και η απαγόρευση στον οποιονδήποτε, την χρήση αυτών, χωρίς έγγραφη άδεια και απ τις δύο πλευρές, υπερασπίζοντας τα βάσει όλων όσων ορίζει ο νόμος.
       Στην ιστοσελίδα μας θα βρει κανείς βιογραφικά, φωτογραφίες και οπτικοακουστικά αποσπάσματα των συνεργαζόμενων καλλιτεχνών καθώς και την αναλυτική παρουσίαση των σκοπών και της δράσης της εταιρίας.
       Επιπλέον μέσω της ιστοσελίδας μπορεί κανείς  να ακούσει και να αγοράσει μουσικά κομμάτια  αλλά και να ενημερωθεί για τις νέες κυκλοφορίες.
 
 
Με εκτίμηση, 
η ομάδα της Ταρραίος.